Avui, volem fer-te arribar aquesta recepta fà cil i saludable dels nostres amics de PASTORET DE LA SEGARRA. Ideal per prendre qualsevol dia de la setmana!
Necessitarà s…
- Pastanagues
- Créixens
- Sèsam
- Pa de llavors.
- Espècies: pebre, comÃ, nou moscada i cardamom.
- Iogurt Artesanal Natural amb Llet de Cabra de Pastoret.
Preparació:
- Només necessites rostir les pastanagues amb una mica de mantega, sal i pebre en el forn a 160 graus fins que estiguin toves.
- Triturar les pastanagues amb el iogurt artesanal natural de cabra, i les espècies (pebre, comÃ, nou moscada i cardamom) fins a obtenir una crema densa.
- Emplatar amb un rajolà de iogurt, créixens frescos i sèsam per damunt i servir amb pa de llavors.
Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de PASTORET DE LA SEGARRA:
Recepta i fotografia:Â PASTORET.COM