Crema de Pastanaga amb Iogurt Artesanal Natural amb Llet de Cabra

Avui, volem fer-te arribar aquesta recepta fàcil i saludable dels nostres amics de PASTORET DE LA SEGARRA. Ideal per prendre qualsevol dia de la setmana!

 

Necessitaràs

  • Pastanagues
  • Créixens
  • Sèsam
  • Pa de llavors.
  • Espècies: pebre, comí, nou moscada i cardamom.
  • Iogurt Artesanal Natural amb Llet de Cabra de Pastoret.

 

Preparació:

  • Només necessites rostir les pastanagues amb una mica de mantega, sal i pebre en el forn a 160 graus fins que estiguin toves.

 

  • Triturar les pastanagues amb el iogurt artesanal natural de cabra, i les espècies (pebre, comí, nou moscada i cardamom) fins a obtenir una crema densa.

 

  • Emplatar amb un rajolí de iogurt, créixens frescos i sèsam per damunt i servir amb pa de llavors.

 

Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de PASTORET DE LA SEGARRA:

www.pastoret.com

 

Recepta i fotografia: PASTORET.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top