Personalitza els teus esdeveniments amb xocolates Kongoh

A Kongoh, volen que els esdeveniments siguin un èxit. Moments màgics i inoblidables. Porten més de 20 anys treballant la xocolata, buscant productes innovadors i originals.

Xocolates amb toppings elaborats artesanalment al seu obrador, on poden personalitzar-lo i realitzar qualsevol idea que es vulgui, podent crear un disseny únic del packaging, incloent el logotip, imatges o una frase al seu gust.

 

Presentació en sacs de jute rústics o en una divertida llauna com la de la imatge, dels bombons d’ametlla Marcona caramel·litzada recoberts de praliné, i trossos de diferents sabors i textures de xocolates, considerats autèntics productes gourmet.

 

Es poden personalitzar les formes de les xocolates i els sabors, combinant xocolata negra o amb llet amb combinacions molt originals, com el cacauet cantonès, fruita de la passió, cafè, gerds i vainilla, llaminadures, escates de sal, taronja i canyella …

Personalitzen la forma, el sabor i el packaging perquè tot sigui especial!

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top