Un sabor original i deliciós: Formatge de cervesa

El formatge pot tenir mil i un sabors diferents. Depenent de si és de vaca, cabra o ovella i del procés d’elaboració emprat, el gust variarà d’una o altra manera. Però, i si et diguéssim que el formatge també pot tenir sabor a cervesa? A Formatges Betara elaboren un dels formatges amb el sabor i l’aroma més originals, el de cervesa.

Es tracta d’un formatge elaborat amb llet pasteuritzada de cabra al qual se li afegeix cervesa durant el procés de coagulació de la quallada. El resultat és deliciós: Una textura tova, fina i untuosa, amb suaus i àcides harmonies i un regust de cervesa que mai no hauries imaginat.

Formatges Betara neix en el si de la família Berengueras, dedicada a la vida de pagès, que els anys 90 decideix comercialitzar productes catalans.

En aquest punt és on comença la dedicació plena a l’entorn dels formatges, producte que a Betara elaboren de manera tradicional i totalment artesana.

Fabriquen formatge d’ovella, de cabra i de vaca, madurats amb l’aire dels Pirineus, el que els dóna un sabor i una qualitat característiques de la zona. Els Formatges Betara són d’una qualitat molt acurada.

Per aquesta raó, fabriquen formatge pasteuritzat, i també amb llet crua, el que ens recorda al gust més tradicional de la nostra terra.

Text i fotografia: BETARA.CAT

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top