Ous en cocotte als tres formatges i nous

Avui, volem sorprendre’t amb aquesta excel·lent recepta elaborada amb els ous de LIDEROU, que forma part del Clúster Gourmet de Catalunya.

 

Necessitaràs(Per a 4 persones)

  • 8 ous.
  • ½ litre de nata líquida.
  • 75 gr nous senceres. 
  • 100 gr formatge compté.
  • 100 gr formatge gorgonzola.
  • 100 gr formatge mozarella.
  • Mantega.
  • Sal, pebre i nou moscada.
  • Cibulet per decorar.

 

Preparació:

  • Untar 4 cocottes individuals amb mantega i repartir la nata líquida, els formatges tallats a daus i les nous. Trencar 2 ous en cada cocotte i salpebrar i assaonar amb la nou moscada.

 

  • Coure a 200º entre 8 i 10 minuts fins que la clara estigui cuita i el rovell tingui una textura tipus “coulant”.

 

  • Retirar del forn, empolsegar amb el cibulet tallat i servir.

 

Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de LIDEROU: www.liderou.com

 

* Recepta de la xef Ariana de Salvador per l’Escola de Cuina Telva de Barcelona.

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top