Avui, volem sorprendre’t amb aquesta excel·lent recepta elaborada amb els ous de LIDEROU, que forma part del Clúster Gourmet de Catalunya.
Necessitaràs… (Per a 4 persones)
- 8 ous.
- ½ litre de nata líquida.
- 75 gr nous senceres.
- 100 gr formatge compté.
- 100 gr formatge gorgonzola.
- 100 gr formatge mozarella.
- Mantega.
- Sal, pebre i nou moscada.
- Cibulet per decorar.
Preparació:
- Untar 4 cocottes individuals amb mantega i repartir la nata líquida, els formatges tallats a daus i les nous. Trencar 2 ous en cada cocotte i salpebrar i assaonar amb la nou moscada.
- Coure a 200º entre 8 i 10 minuts fins que la clara estigui cuita i el rovell tingui una textura tipus “coulant”.
- Retirar del forn, empolsegar amb el cibulet tallat i servir.
Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de LIDEROU: www.liderou.com
* Recepta de la xef Ariana de Salvador per l’Escola de Cuina Telva de Barcelona.