Apunta’t al maridatge de vins amb Formatges Vilavella i melmelades de Fruita Blanch

Dimecres, 26 de Setembre a les 19:30h, vine a la degustació de Formatges Vilavella amb melmelades de Fruita Blanch acompanyats d’un exclusiu maridatge de vins a Vins&Co Catalonia Gourmet (C/ Aribau, 177 de Barcelona).

Coneixeràs els productors, els processos d’elaboració i els entorns únics on s’elaboren els formatges artesanals de cabra ecològics de Formatges Vilavella de Basturs, a la comarca del Pallars Jussà i ho combinarem amb les diferents varietats de melmelades de Fruita Blanch de Lleida. Amb els seus coneixements farem un viatge sensorial pels diferents sabors i textures.

Com sempre, ho maridarem amb diversos vins triats especialment per a l’ocasió per un dels sumillers de la botiga, i així gaudir encara més d’aquesta activitat tan especial.

Preu del maridatge: 20€ i t’emportaràs un detall de regal.

 Aquí pots fer la inscripció: goo.gl/buc94H

 

 

Amb el suport de: 

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top