Micuit d’ànec amb codony i melmelada de ceba agredolça

Avui, volem fer-te arribar aquesta espectacular recepta dels nostres amics de LA FAGEDA. Un plat molt gourmet per autèntics sibarites!

 

Necessitaràs (per a 2 persones)

 

Preparació:

  • Agafar el fetge i treure les venes, afegir-hi sal i pebre.

 

  • Tallar a tires gruixudes el codony.

 

  • Posar el fetge sobre paper film i posar el codony al mig.

 

  • Embolicar el codony amb el fetge i fer com unes botifarres.

 

  • En una olla amb aigua bullent submergir aquests rulls de fetge, treure’ls i deixar-los refredar.

 

  • Fer llesques fines de pa de blat de moro i torrar-les.

 

  • Muntar el plat amb rodelles d’aquest semicuit amb acompanyament de la melmelada de ceba agredolça de La Fageda i de les torrades de pa.

 

Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de LA FAGEDAwww.fageda.com

 

Recepta i fotografia: FAGEDA.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top