Avui, volem fer-te arribar aquesta espectacular recepta dels nostres amics de LA FAGEDA. Un plat molt gourmet per autèntics sibarites!
Necessitarà s… (per a 2 persones)
- 500 gr de fetge gras d’à nec.
- 100 gr de codony.
- 1 pot de melmelada de ceba agredolça de La Fageda.
- Pa de blat de moro.
- Sal i pebre.
Preparació:
- Agafar el fetge i treure les venes, afegir-hi sal i pebre.
- Tallar a tires gruixudes el codony.
- Posar el fetge sobre paper film i posar el codony al mig.
- Embolicar el codony amb el fetge i fer com unes botifarres.
- En una olla amb aigua bullent submergir aquests rulls de fetge, treure’ls i deixar-los refredar.
- Fer llesques fines de pa de blat de moro i torrar-les.
- Muntar el plat amb rodelles d’aquest semicuit amb acompanyament de la melmelada de ceba agredolça de La Fageda i de les torrades de pa.
Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de LA FAGEDA: www.fageda.com
Recepta i fotografia:Â FAGEDA.COM