Bao amb Pollastre i Salsa de Tòfona Negra

Avui, volem sorprendre’t amb aquesta deliciosa recepta elaborada amb la salsa de tòfona negra dels nostres amics de Delicious & Sons, que formen part del Clúster Gourmet de Catalunya.

 

Necessitaràs

 

Preparació:

  • Esmicolar en fins brins el pit de pollastre rostit.

 

  • En un bol petit barrejar la Salsa de Tòfona Negra amb Bolets i l’Oli de Tòfona Negra.

 

  • Condimentar amb sal i pebre al gust.

 

  • En un pa Bao, untar una banda amb la Salsa de Tòfona Negra i Bolets.

 

  • Posar el pollastre a sobre i cobrir amb la barreja de salsa de tòfona i oli.

 

  • Afegir els canonges i servir.

 

Aquesta i moltes més receptes les trobaràs aquí:

www.deliciousandsons.com

 

Recepta i fotografia: DELICIOUSANDSONS.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top