Visites i tasts a Erre de Vic

A Erre de Vic us obren les portes del seu obrador de productes carnis de Vic, a la comarca d’Osona, per apropar-vos la cultura de gastronomia saludable i donar-vos a conèixer la seva empresa, que hi creu des de fa més de 60 anys i que elabora els seus productes amb aquesta filosofia.

En què consisteix la visita?

Després de donar la benvinguda i de presentar amb un audiovisual l’empresa i la seva història, us explicaran quin és el procés d’elaboració dels seus productes.

Tot seguit fareu un recorregut pels espais de producció i acabareu fent un tast dels seus elaborats – tots sense al·lèrgens – mentre us expliquen els secrets per descobrir la qualitat d’un producte carni cuit.

A qui va dirigida?

Hi pot assistir tothom que hi estigui interessat i que sigui major de 7 anys. Les visites són guiades i es fan en grups d’un màxim de 15 persones. Estan obertes a grups prèviament formats i a persones a títol individual. Malauradament, les instal·lacions no estan adaptades per a persones amb mobilitat reduïda (cadira de rodes).

Quan es fan?

Les visites es fan els dissabtes en dos torns. El primer és a les 10:30h i el segon a les 12h. Per fer la reserva cal omplir el formulari següent indicant el dia i l’horari en què voldríeu fer la visita i, si s’escau, proposant una segona opció a l’apartat “Observacions”. Abans de 24h (dies laborables) rebreu un correu confirmant la disponibilitat o proposant una alternativa, si la suggerida no és possible.

Quant dura la visita?

Normalment són visites entre 1 hora i 1 hora i 20 minuts aproximadament.

Es podran comprar productes?

Sí. Quan finalitzi la visita, tots aquells visitants que ho desitgin, podran comprar productes.

Quin preu té la visita?

El preu per persona és de 5 euros. Es paga per transferència bancària en el moment de la confirmació de dia i hora de la visita.

Aquí podeu fer la reserva:

http://www.erredevic.com/visites-i-tasts/

 

Text i fotografia: ERREDEVIC.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top