Apunta’t al sopar temàtic de Safrà del Montsec al Restaurant Sergi de Meià

El safrà mai ha deixat de ser un dels imprescindibles a la gastronomia catalana. Procedent de la península d’Anatòlia o Àsia Menor, el safrà resulta ser una de les espècies més exòtiques del món.

Va tenir un important protagonisme en la gastronomia catalana durant l’Edat Mitjana i a l’actualitat hi ha diferents iniciatives que busquen portar a la memòria el seu aromàtic perfum, el seu distintiu color i el seu exclusiu sabor, reivindicant així el seu paper a la nostra cultura, la nostra cuina i el nostre patrimoni del gust.

Els amics de Safrà del Montsec et conviden a descobrir la versatilitat d’aquesta exòtica espècia en un sopar envoltat d’història i aroma de safrà al Restaurant Sergi de Meià. Una experiència sensorial on podràs gaudir del seus diferents matisos i aplicacions. Deixa’t seduir per la seva autenticitat!

MENÚ

  • Crema de pastanaga i safrà amb bolets.
  • Arròs a la milanesa.
  • Suquet de ratjada i safrà.
  • Picadillo de xai.
  • Bavaroise de xocolata i safrà amb el seu gelat.
  • Vi i cava del Celler Torelló i de Rubió de Sols.

60€ per persona.

DATA: DISSABTE 14 DE JULIOL

HORA: 20:30h

LLOC: Restaurant Sergi de Meià (C/ Aribau, 106 – Barcelona)

Podeu fer les vostres reserves via telèfon al 93.125.57.10, via mail a sergi@restaurantsergidemeia.cat o bé via Instagram.

 

Text i fotografia: SAFRADELMONTSEC.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top