Avui, volem sorprendre’t amb aquesta deliciosa recepta elaborada amb la salsa de pesto a la Genovese dels nostres amics de Delicious & Sons, que formen part del Clúster Gourmet de Catalunya.
Necessitarà s…
- 24 llagostins crus.
- 6 palets de fusta per a broquetes.
- Salsa Pesto a la Genovese Delicious & Sons.
Preparació:
- Pelar, treure la vena i rentar els llagostins. Cal comprar-los una mica grans perquè no es redueixin molt i quedi una broqueta bonica.
- En un bol barrejar els llagostins amb diverses cullerades de Salsa de Pesto fins que estiguin ben coberts i pintats.
- Punxar 4 llagostins per broqueta o més, segons la mida dels llagostins (si s’utilitza una graella, deixar les broquetes en remull en aigua prèviament per evitar que es cremin).
- Cuinar a foc fort en una paella o graella, 2 minuts per costat fins que canviïn de color i no estiguin transparents.
- Retirar del foc, pinzellar per sobre amb la Salsa Pesto i servir calent.
Aquesta i moltes més receptes les trobarà s aquÃ:
Recepta i fotografia:Â DELICIOUSANDSONS.COM