Broquetes de llagostins amb Pesto d’Alfàbrega a la Genovese

Avui, volem sorprendre’t amb aquesta deliciosa recepta elaborada amb la salsa de pesto a la Genovese dels nostres amics de Delicious & Sons, que formen part del Clúster Gourmet de Catalunya.

 

Necessitaràs

 

Preparació:

  • Pelar, treure la vena i rentar els llagostins. Cal comprar-los una mica grans perquè no es redueixin molt i quedi una broqueta bonica.

 

  • En un bol barrejar els llagostins amb diverses cullerades de Salsa de Pesto fins que estiguin ben coberts i pintats.

 

  • Punxar 4 llagostins per broqueta o més, segons la mida dels llagostins (si s’utilitza una graella, deixar les broquetes en remull en aigua prèviament per evitar que es cremin).

 

  • Cuinar a foc fort en una paella o graella, 2 minuts per costat fins que canviïn de color i no estiguin transparents.

 

  • Retirar del foc, pinzellar per sobre amb la Salsa Pesto i servir calent.

 

Aquesta i moltes més receptes les trobaràs aquí:

www.deliciousandsons.com

 

Recepta i fotografia: DELICIOUSANDSONS.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top