Bacallà al forn amb melmelada de pebrot vermell La Fageda i llit de patata i ceba

Avui, volem fer-te arribar aquesta espectacular recepta dels nostres amics de LA FAGEDA. Un plat molt gourmet per autèntics sibarites!

 

Necessitaràs (per a 2 persones)

  • 1 llom de bacallà dessalat.
  • Melmelada de pebrot vermell de La Fageda.
  • 2 patates
  • 1 ceba de Figueres.
  • Oli verge
  • Sucre
  • Sal

 

Preparació:

  • Primerament, tallar la patata i la ceba fina i posar-les dins el forn a 150 °C a coure amb oli, sal i un xic de sucre.

 

  • Quan tinguin la textura transparent treure del forn.

 

  • Tot seguit, pujar la temperatura del forn a 200 °C.

 

  • En una llauna de forn col·locar la patata i ceba i al damunt posar el bacallà i enfornar.

 

  • A mitja cocció, posar la melmelada de pebrot vermell de La Fageda sobre la pell del bacallà i tornar a posar al forn 5 minuts més.

 

  • Finalment, acabar el plat posant al fons la patata i la ceba, i al damunt el bacallà al costat d’un cordó de melmelada.

 

Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de LA FAGEDAwww.fageda.com

 

Recepta i fotografia: FAGEDA.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top