Gran experiència gourmet amb Molí de Pomerí

Ahir, amb l’ajuda de la cuinera Cristina Duch de Gan Nutricional, vam aprendre com aplicar les salses tradicionals de Molí de Pomerí a diferents receptes gourmet.

Vam acompanyar la degustació amb alguns vinets triats per a l’ocasió, i així vam gaudir encara més d’aquesta experiència gourmet tan especial a Vins&Co Catalonia Gourmet.

Vam tastar:

Amb la Salsa d’Olivada:

  • Torradeta de carbassó amb porros i olivada.

 

  • Farfalle amb olivada i romaní.

 

Amb la Salsa de Chimi-Churri:

  • Carpaccio de vedella i espàrrecs.

 

Amb la Salsa Pesto:

  • Tapa de verdures de primavera i pesto.

 

  • Sandvitx divertit de tomàquet a l’aroma de pesto.

 

Amb la Salsa Brava:

  • Patates braves ultra ràpides.

 

Amb el suport de:

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top