Avui, volem sorprendre’t amb un excel·lent maridatge gourmet dels amics de GALETES TRIAS, que formen part del Clúster Gourmet de Catalunya.
Necessitarà s…
- Triangle de xocolata blanca.
- Fetge gras d’à nec.
- Brou de pollastre.
- Puré de mango.
- Pebre blanc.
- Cristalls de sal.
- Pro-escuma.
Preparació:
- Escalfar el brou de pollastre i triturar-hi el fetge gras d’à nec.
- Seguidament posar-hi el pro-escuma, sal i pebre.
- Colar-ho i posar-ho dins del sifó. Posar dos cà rregues de sifó i deixar refredar a la nevera 30 minuts.
- Tallar amb el ganivet el triangle de xocolata blanca. Posar en un biberó el puré de mango.
- Posar el nitrogen a refredar dins la nitrocork. Fer circumferències de mango amb el biberó al damunt de la nitrocork, posar-hi les brotxetes al damunt; un cop congelat donar la volta al mango.
- Seguidament posar al damunt de la planxa freda el triangle de xocolata tallat, després al damunt posar-hi l’escuma de foie, entre mig el mango i acabar amb més escuma de foie.
- Tornar a posar el triangle de xocolata blanca i cristalls de sal al damunt de la planxa freda i donar la volta a la piruleta sobre del cruixent de triangle.
- Servir i menjar rà pidament.
Aquest i molts més maridatges, els trobaràs al web de GALETES TRIAS:
Recepta i fotografia:Â TRIASBISCUITS.COM