Dimecres, 13 de Juny a les 19:30h, la cuinera i nutricionista Cristina Duch de Gan Nutricional ens ensenyarà de forma amena i senzilla com aplicar a diferents receptes les salses tradicionals de Molà de Pomerà (Olivada, Chimi-Churri, Pesto i Brava).
Si vols passar una bona estona aprenent a aplicar i a tastar les diferents receptes, vine a Vins&Co Catalonia Gourmet (C/ Aribau, 177 de Barcelona).
Acompanyarem la degustació amb algun vinet triat especialment per a l’ocasió, i aixà gaudir encara més d’aquesta experiència gourmet tan especial.
Tastarem:
Amb la Salsa d’Olivada:
- Cassoleta de carbassó amb porros i olivada.
- Farfale amb olivada i romanÃ.
Amb la Salsa de Chimi-Churri:
- Culleretes de carpaccio de vedella i espà rrecs.
- Mini burgers cruixents.
Amb la Salsa Pesto:
- Tapa de verdures de primavera i pesto.
- Sandvitx divertit de tomà quet a l’aroma de pesto.
Amb la Salsa Brava:
- Patates braves ultra rà pides.
Preu de l’experìència gourmet: 12€ i t’emportaràs un pack de 3 salses de regal.
Â
Aquà pots fer la inscripció: goo.gl/CUuMqK
Amb el suport de:Â