Viu una experiència gourmet amb les salses de Molí de Pomerí

Dimecres, 13 de Juny a les 19:30h, la cuinera i nutricionista Cristina Duch de Gan Nutricional ens ensenyarà de forma amena i senzilla com aplicar a diferents receptes les salses tradicionals de Molí de Pomerí (Olivada, Chimi-Churri, Pesto i Brava).

 

Si vols passar una bona estona aprenent a aplicar i a tastar les diferents receptes, vine a Vins&Co Catalonia Gourmet (C/ Aribau, 177 de Barcelona).

 

Acompanyarem la degustació amb algun vinet triat especialment per a l’ocasió, i així gaudir encara més d’aquesta experiència gourmet tan especial.

 

Tastarem:

Amb la Salsa d’Olivada:

  • Cassoleta de carbassó amb porros i olivada.
  • Farfale amb olivada i romaní.

 

Amb la Salsa de Chimi-Churri:

  • Culleretes de carpaccio de vedella i espàrrecs.
  • Mini burgers cruixents.

 

Amb la Salsa Pesto:

  • Tapa de verdures de primavera i pesto.
  • Sandvitx divertit de tomàquet a l’aroma de pesto.

 

Amb la Salsa Brava:

  • Patates braves ultra ràpides.

 

Preu de l’experìència gourmet: 12€ i t’emportaràs un pack de 3 salses de regal.

 

Aquí pots fer la inscripció: goo.gl/CUuMqK

 

 

Amb el suport de: 

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top