Avui, volem sorprendre’t amb uns rotllets d’albergínia i pesto elaborats amb les salses de MOLÍ DE POMERÍ que forma part del Clúster Gourmet de Catalunya.
Necessitaràs…
- 1 albergínia.
- Formatge ricotta.
- Salsa pesto de Molí de Pomerí.
- Oli
Preparació:
- Laminar les albergínies de manera fina, preferiblement amb una mandolina.
- Disposar en un recipient apte per al microones i cuinar, tapat a màxima potència, dos minuts aproximadament. Podem saltar-nos aquest pas i cuinar les albergínies directament a la planxa.
- Donar-li un toc de color a la planxa. Reservar.
- En un bol barrejar una mica de formatge ricota (poc), i afegir la base del farcit: el pesto.
- Disposar les albergínies sobre una superfície plana i untar amb la crema de pesto.
- Enrotllar amb cura i disposar com a la foto. Es pot adornar amb unes gotes de pesto, unes fulletes d’alfàbrega i una mica de pebre vermell (per donar color).
Recepta: GAN-BCN.COM