Rotllets d’albergínia i pesto

Avui, volem sorprendre’t amb uns rotllets d’albergínia i pesto elaborats amb les salses de MOLÍ DE POMERÍ que forma part del Clúster Gourmet de Catalunya.

 

Necessitaràs

  • 1 albergínia.
  • Formatge ricotta.
  • Salsa pesto de Molí de Pomerí.
  • Oli

 

Preparació:

  • Laminar les albergínies de manera fina, preferiblement amb una mandolina.

 

  • Disposar en un recipient apte per al microones i cuinar, tapat a màxima potència, dos minuts aproximadament. Podem saltar-nos aquest pas i cuinar les albergínies directament a la planxa.

 

  • Donar-li un toc de color a la planxa. Reservar.

 

  • En un bol barrejar una mica de formatge ricota (poc), i afegir la base del farcit: el pesto.

 

  • Disposar les albergínies sobre una superfície plana i untar amb la crema de pesto.

 

  • Enrotllar amb cura i disposar com a la foto. Es pot adornar amb unes gotes de pesto, unes fulletes d’alfàbrega i una mica de pebre vermell (per donar color).

 

Recepta: GAN-BCN.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top