Crostini de pera i nous

Avui, volem sorprendre’t amb aquests crostini de pera i nous elaborats amb productes de ESPIGA BLANCA i de TORRONS I MEL ALEMANY que formen part del Clúster Gourmet de Catalunya.

 

Necessitaràs

  • Formatge blau.
  • Mini xapates de Espiga Blanca.
  • Pera blanquilla.
  • Canonges
  • Nous
  • Mel de Torrons i Mel Alemany.
  • Suc de llimona.

 

Preparació:

  • Rentar i no pelar les peres. Laminar i ruixar amb suc de llimona perquè no s’oxidin.

 

  • Disposar una quantitat generosa de formatge blau sobre de la xapata.

 

  • A sobre col·locar de manera que quedi amb volum la pera (laminada, tallada a triangles…)

 

  • En una cantonada col·locar les fulles de canonges i a sobre una nou.

 

  • Col·locar al plat i disposar per sobre unes gotes de mel.

 

Recepta: GAN-BCN.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top