Avui, volem sorprendre’t amb aquests mini muffins d’olivada elaborats amb productes de MOLÍ DE POMERÍ, TORRONS I MEL ALEMANY i LIDEROU que formen part del Clúster Gourmet de Catalunya.
Necessitaràs…
- 50 grams de mantega.
- 3 cullerades soperes d’oli d’oliva.
- 25 grams de mel de Torrons i Mel Alemany.
- 3 ous de Liderou.
- 100 grams de farina de blat.
- 12 grams de llevat.
- 150 grams d’Olivada de Molí de Pomerí.
- Alfàbrega fresca
- Perles de mozzarella
- Tomàquets cherrys
- Pebre negre
- Sal
Preparació:
- Preescalfar el forn a 180ºC.
- Batre (amb la batedora i les varetes) la mantega amb la mel i afegir gradualment l’oli d’oliva i els rovells a intervals.
- Incorporar la farina amb el llevat tamisats i incorporar bé a la barreja, no han de quedar grumolls.
- Afegir l’olivada, rectificar de sal i pebre i seguir treballant. Finalment incorporar les clares muntades a punt de neu i incorporar-les amb moviment envoltant.
- Coure a 180ºC.
- Deixar refredar i servir amb una fulla d’alfàbrega, mozzarella i un tomàquet cherry.
Aquestes magdalenes es poden preparar amb salsa romesco, olivada verda o el gust que més t’agradi.
Recepta: GAN-BCN.COM