Mini muffins d’olivada

Avui, volem sorprendre’t amb aquests mini muffins d’olivada elaborats amb productes de MOLÍ DE POMERÍ, TORRONS I MEL ALEMANY i LIDEROU que formen part del Clúster Gourmet de Catalunya.

 

Necessitaràs

  • 50 grams de mantega.
  • 3 cullerades soperes d’oli d’oliva.
  • 25 grams de mel de Torrons i Mel Alemany.
  • 3 ous de Liderou.
  • 100 grams de farina de blat.
  • 12 grams de llevat.
  • 150 grams d’Olivada de Molí de Pomerí.
  • Alfàbrega fresca
  • Perles de mozzarella
  • Tomàquets cherrys
  • Pebre negre
  • Sal

 

Preparació:

  • Preescalfar el forn a 180ºC.

 

  • Batre (amb la batedora i les varetes) la mantega amb la mel i afegir gradualment l’oli d’oliva i els rovells a intervals.

 

  • Incorporar la farina amb el llevat tamisats i incorporar bé a la barreja, no han de quedar grumolls.

 

  • Afegir l’olivada, rectificar de sal i pebre i seguir treballant. Finalment incorporar les clares muntades a punt de neu i incorporar-les amb moviment envoltant.

 

  • Coure a 180ºC.

 

  • Deixar refredar i servir amb una fulla d’alfàbrega, mozzarella i un tomàquet cherry.

 

Aquestes magdalenes es poden preparar amb salsa romesco, olivada verda o el gust que més t’agradi.

 

Recepta: GAN-BCN.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2018. Tots els drets reservats.
Top