Torrons i Mel Alemany dóna suport a ‘Beehave’, l’exposició de la Fundació Joan Miró sobre l’univers de les abelles

Torrons i Mel Alemany dóna suport a l’exposició ‘Beehave’, impulsada per la Fundació Joan Miró de Barcelona que pots visitar fins al 20 de maig i que té com a ‘leitmotiv’ l’univers de les abelles i la seva supervivència.

 

La iniciativa, en la qual col·labora Torrons i Mel Alemany, s’emmarca en el projecte Art, Cultura i Humanitat de l’empresa d’Os de Balaguer, en el qual s’aposta per la pedagogia del món de la mel.

 

L’exposició ‘Beehave’ és una iniciativa que es fa ressò de l’interès d’alguns artistes contemporanis per les abelles de la mel i el seu paper cabdal en l’equilibri del medi ambient.

 

‘Beehave’ neix a les sales de la Fundació Joan Miró amb una exposició que convida el visitant a connectar-se amb l’univers d’aquests insectes.

 

El projecte s’espandeix més enllà del museu amb 10 intervencions d’artistes locals i internacionals a diferents punts de la ciutat de Barcelona, amb la intenció de provocar el debat de la convivència entre les abelles de la mel i l’entorn urbà.

 

Mel Beehave’

Un dels fruits de la col·laboració entre la Fundació Joan Miró i Alemany és la creació d’una mel d’edició limitada, sota la denominació ‘Mel Beehave’, que es presentarà properament.

 

El gerent de Torrons i Mel Alemany, Ferran Alemany, ha comentat que “Beehave és una exposició d’art contemporani que promou la cultura de les abelles de la mel, el dolç natural”. El projecte és fruit de “la col·laboració natural i del treball cooperatiu entre una fundació privada i una empresa familiar com la seva, situada al territori del Montsec, que contribuirà a pol·linitzar l’opinió pública sobre un tema essencial com la supervivència de les abelles”.

 

Per la seva banda, el director de la Fundació Joan Miró, Marko Daniel destaca que la filosofia d’Alemany, desenvolupada a partir de l’art, la cultura i la humanitat, “ha fet possible que part dels artistes de Beehave facin les seves creacions amb mel i que el projecte s’expandeixi a l’alimentació i a la gastronomia”.

 

Text i fotografia: ALEMANY.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top