Coques de Perafita presenta nova imatge gràfica

A Forn Franquesa – Coques de Perafita han elaborat una nova imatge de marca que ja han començat a aplicar als seus productes, packaging i elements corporatius. Han aprofitat la seva presència a Alimentaria per presentar aquesta nova imatge.

 

El canvi d’imatge es relaciona amb la història i trajectòria de Forn Franquesa, fundat al 1952 per Lluís Franquesa i que, tres generacions més tard, segueix regentat per la mateixa família. Per tant, tradició, família i continuïtat són tres dels pilars fonamentals sobre els que s’ha treballat la imatge, tenint present també la realitat de pertànyer a un incomparable entorn natural com és Perafita.

 

Han buscat i treballat formes que els donessin gràficament aquest concepte alhora que han aprofitat elements preexistents en la imatge per donar la continuïtat necessària sense canvis bruscos per no perdre les arrels.

 

En el redisseny de la marca, s’ha tingut present el seu origen com a tret identificatiu. La pròpia historia dóna un fil conductor per presentar un producte sense necessitat d’edulcorar-se, tan sols sent fidels a les arrels, a la tradició familiar en un procés de treball que els ha portat al llarg del anys a seguir presents a les taules de moltes famílies i a mantenir la recepta familiar.

 

Nous formats de coques

Forn Franquesa – Coques de Perafita, també ha presentat a Alimentaria diverses varietats de coques. Per una banda, la coca hotel, un tipus de coca de 2 kg, amb tres opcions de farciment, xocolata, crema i cabell d’àngel, de forma quadrada i ideal per a hotels, restaurants i negocis de restauració en general.

 

Per l’altra, un tipus de coca de 400 a 500 gr, adreçada a satisfer la demanda d’un públic que les prefereix d’un tamany més petit i que pot ser de crema, xocolata i amb anís. És una coca feta amb massa mare natural, de fermentació llarga i textura esponjosa, tipus brioix i amb un toc final d’anís.

 

Text i fotografia: COQUESDEPERAFITA.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top