Torrons Vicens i Albert Adrià creen el primer torró d’aire

Torrons Vicens torna a sorprendre el mercat del torró amb la creació del Torró Aire, un producte revolucionari fruit de l’aliança de la firma agramuntina amb el xef Albert Adrià. Un torró que conserva el sabor tradicional del torró tou elaborat amb torró d’Agramunt però introduint un canvi radical i inèdit en la textura: és extremadament lleugera, alveolada, i com si es tractés d’aire, es desfà en boca en menjar-nos-el.

 

Aquesta novetat es va presentar en primícia, la setmana passada, durant la 22a edició de la Fira Alimentaria de Barcelona.

 

Per l’elaboració d’aquest torró s’ha aplicat una tecnologia inspirada en les postres de El Bulli, que és la que permet obtenir aquesta textura innovadora, basada en la injecció de nitrogen líquid a molt baixa temperatura en la xocolata calenta, aconseguint un torró únic al món. S’ha aconseguit un equilibri dels ingredients: la xocolata blanca, el torró tou i la mantega de cacau.

 

Al mercat no hi ha un producte igual. Torrons Vicens ha desenvolupat una tecnologia capaç de convertir la xocolata blanca cremosa en una textura suflada, aconseguint una percepció en boca fins ara desconeguda en el món del torró.

 

El xef Albert Adrià s’ha inspirat en les postres de El Bulli per treballar, conjuntament amb la firma d’Agramunt, en el disseny d’aquesta nova tecnologia revolucionària, aplicada en una base de torró clàssic, com és el torró tou, adaptant els gustos tradicionals als temps actuals.

 

El nou torró Aire forma part de la línia ‘Adrià Natura’, que va néixer al 2013 de la passió i estima pel torró, que conserva des de fa tres segles la firma agramuntina, i suposa una aposta consolidada per la transformació del torró en unes postres exquisides per ser consumides no només el Nadal, sinó durant tots els mesos de l’any.

 

Amb aquest nou torró, Torrons Vicens es confirma, un cop més com la marca líder del sector, centrada en l’excel·lència i la creativitat gastronòmica.

Text i fotografia: VICENS.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top