Gran èxit del maridatge de vins i melmelades gourmet de Can Bech amb en Pep Nogué

Ahir, vam tastar les excel·lents melmelades dels productors de Can Bech, amb un exclusiu maridatge de vins, a Vins&Co Catalonia Gourmet.

 

De la mà d’en Pep Nogué, vam gaudir amb els productes més emblemàtics de Can Bech, i vam descobrir el packaging especial Sant Jordi amb el seu “Just For Cheese”.

 

Ens van sorprendre amb originals combinacions de melmelades amb formatges i ho vam maridar tot amb diversos vins triats especialment per a l’ocasió per un dels sumillers de la botiga, i així vam gaudir encara més d’aquesta activitat tan especial.

 

Vam tastar:

  • Montadito de foie gras a la sal i Montadito de crema làctica de cabra amb Just for Cheese de Can Bech de Gerds amb pètals de rosa i pebre de Sichuan.

 

  • Formatge de pasta tova i crumble d’ametlles amb Just for Cheese de Can Bech de Préssec amb albercoc, baies de Goji i cardamom de Guatemala.

 

  • Formatge manxego microratllat amb Just for Cheese de Can Bech de Poma caramel·litzada amb festucs tendres de Turquia i pebre de Sri Lanka.

 

  • Formatge de pasta tova i pell rentada amb Just for Cheese de Can Bech de Raïm negre amb ametlles de Mallorca.

 

  • Amanida de canonges amb formatge blau amb Just for Cheese de Can Bech de Figues negres amb nous de macadàmia d’Austràlia i pebre de Jamaica.

 

Amb el suport de:

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top