Presentem nous maridatges gourmet a Alimentaria

Del 16 al 19 d’abril nosaltres, el Clúster Gourmet de Catalunya, Catalonia Gourmet, i les diferents marques, et convidem a conèixer i a tastar els productes, i les principals novetats, al nostre estand del Pavelló 2 de la Fira Alimentaria.

 

A l’espai del Rebost Gourmet de Catalunya exposem productes de diferents elaboradors catalans de: xarcuteria, formatges, carns, làctics, ous, olis, olives, vinagres, salses i conserves, safrà, vins, cerveses i vermut, aigües, xocolates, galetes, mels, torrons, melmelades, fruits secs, pastisseria, pans, productes ecològics… oferint al visitant nacional i internacional una àmplia oferta conformant tot un rebost gourmet de Catalunya ben complet.

 

 

A la zona de degustació et seduïm amb els exclusius  maridatges de Catalonia Gourmet, elaborats amb la col·laboració del CETT (Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona), amb originals i delicioses propostes fredes, calentes, dolces i salades maridades amb vermut, vins i cerveses de Catalonia Gourmet.

 

Amb aquests nous maridatges gourmet, els visitants de la Fira Alimentaria gaudeixen d’un meravellós viatge gourmet pel territori, descobrint l’autèntic Rebost de Catalunya.

 

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top