Espectacular Showcooking amb el xef Alain Guiard a Alimentaria

Gran èxit del showcooking de Catalonia Gourmet “Un viatge al sentit de la terra”.

 

De la mà del xef Alain Guiard, actualment encarregat de l’oferta gastronòmica de l’Hotel Neri de Barcelona i xef del restaurant La Mundana, els assistents, grans enamorats de la cuina, van gaudir d’allò més, amb les exclusives receptes que va cuinar amb productes dels diferents socis del Clúster Gourmet de Catalunya, al Catalonia Food & Gastronomy Hub de Alimentaria.

 

El “Catalonia Food & Gastronomy Hub” de PRODECA a Alimentaria, és un punt de trobada per a importadors i productors on descobrir el potencial agroalimentari i gastronòmic de Catalunya en un espai de degustació i cuina en directe que recórren les diferents categories dels productes catalans.

 

Quines receptes ens va cuinar?

De primer, un plat tradicional com és la patata emmascarada amb ou poché i suc de rostit. Recepta elaborada amb botifarra negra de Embotits Salgot, cansalada cuita de Artesanies Carlit, ous frescos de Liderou, vinagre de vi de Badia Vinagres i suc de carn de Can Bech.

 

 

De segon, un deliciós i excel·lent llom de cabra hispànica amb peres glacejades amb suc, carxofes i formatge cremós. Recepta elaborada amb el llom de cabra hispànica de Donum Deus, les peres en almívar de Fruita Blanch, puré de carxofes de Delicious & Sons, formatge de cabra tendre de Formatges Betara i melmelada de tomàquet de Can Bech.

 

 

I de postres, un espectacular coulant de xocolata amb crema de torró de crocant. Elaborat amb el coulant de xocolata de Xavier Mor Chocolatier, el torró de crocant de Torrons Vicens i la crema catalana de El Pastoret de la Segarra.

 

 

Tots els plats acompanyats amb l’oli d’oliva verge extra de Dauliba i de Oli Coll de l’Alba.

 

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top