Aquesta setmana, volem sorprendre’t amb aquesta espectacular taula d’hummus: clàssic, de remolatxa i de pesto amb productes de ESPIGA BLANCA i MOLÍ DE POMERÍ, que formen part del Clúster Gourmet de Catalunya.
Hummus clàssic (de cigrons), ens servirà de base per preparar l’hummus de remolatxa:
Necessitaràs…
- 1 pot de 200 gr de cigrons cuits.
- 1 gra d’all sense la part interior.
- 2 cullerades de tahini.
- El suc de mitja llimona.
- Comí
- Sal
- Pebre vermell dolç.
- Oli
Preparació:
- Posar tots els ingredients en un got de batedora excepte l’oli i el pebre vermell. (Reservar uns cigrons per decorar l’hummus).
- Com és una pasta densa cal triturar amb una mica d’aigua. Reservar.
- En el moment de servir disposar-ho en un bol amb un raig d’oli d’oliva verge, una mica de pebre vermell i uns cigrons al centre.
Hummus de remolatxa:
Preparació:
- Amb la base del hummus clàssic aconseguirem un hummus de remolatxa afegint-li una remolatxa cuita d’aproximadament 180-190gr.
- Triturar l’hummus clàssic amb la remolatxa.
- Servir en un bol amb oli i unes llavors de rosella, sèsam o lli.
Hummus de pesto:
Preparació:
- Utilitzarem els ingredients bàsics del hummus clàssic a excepció de l’all i el comí.
- Triturar amb Pesto Molí de Pomerí.
- Servir i decorar amb una mica d’oli, pinyons i unes fulletes d’alfàbrega fresca.
Recepta: GAN-BCN.COM