TAULA D’HUMMUS: CLÀSSIC, DE REMOLATXA I PESTO

Aquesta setmana, volem sorprendre’t amb aquesta espectacular taula d’hummus: clàssic, de remolatxa i de pesto amb productes de ESPIGA BLANCA i MOLÍ DE POMERÍ, que formen part del Clúster Gourmet de Catalunya.

 

Hummus clàssic (de cigrons), ens servirà de base per preparar l’hummus de remolatxa:

Necessitaràs

  • 1 pot de 200 gr de cigrons cuits.
  • 1 gra d’all sense la part interior.
  • 2 cullerades de tahini.
  • El suc de mitja llimona.
  • Comí
  • Sal
  • Pebre vermell dolç.
  • Oli

 

Preparació:

  • Posar tots els ingredients en un got de batedora excepte l’oli i el pebre vermell. (Reservar uns cigrons per decorar l’hummus).

 

  • Com és una pasta densa cal triturar amb una mica d’aigua. Reservar.

 

  • En el moment de servir disposar-ho en un bol amb un raig d’oli d’oliva verge, una mica de pebre vermell i uns cigrons al centre.

 

Hummus de remolatxa:

Preparació:

  • Amb la base del hummus clàssic aconseguirem un hummus de remolatxa afegint-li una remolatxa cuita d’aproximadament 180-190gr.

 

  • Triturar l’hummus clàssic amb la remolatxa.

 

  • Servir en un bol amb oli i unes llavors de rosella, sèsam o lli.

 

Hummus de pesto: 

Preparació:

  • Utilitzarem els ingredients bàsics del hummus clàssic a excepció de l’all i el comí.

 

  • Triturar amb Pesto Molí de Pomerí.

 

  • Servir i decorar amb una mica d’oli, pinyons i unes fulletes d’alfàbrega fresca.

 

Recepta: GAN-BCN.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top