Mosset de xampinyó i trinxat amb cruixent de pernil

Avui, volem sorprendre’t amb aquest deliciós i senzill aperitiu gourmet amb el trinxat de ARTESANIES CARLIT i el pernil de MAS GOURMETS, que formen part del Clúster Gourmet de Catalunya.

 

Necessitaràs

  • Xampinyons o qualsevol tipus de bolet que tingui un tamany mitjà.
  • Trinxat de Artesanies Carlit.
  • Pernil serrà de Mas Gourmets.
  • Oli
  • Pebre
  • Sal

 

Preparació:

  • Preescalfar el forn a 180 ºC amb calor amunt i avall (no cal ventilador).

 

  • Disposar el pernil serrà a la safata del forn amb paper de forn. Introduir en el forn. S’ha de tenir present que quan el pernil es refreda queda més cruixent que quan està acabat de sortir del forn. Reservar.

 

  • Una altra opció és cuinar-lo al microones. Per a això, posarem el paper a sobre d’un tovalló de paper blanc (sense tintes ni dibuixos), i col·locarem una altra a sobre. Farem una miqueta de pressió sobre el pernil i cuinarem a potència màxima a intervals de 30 segons.

 

  • Netegem els xampinyons. Evitarem posar-los sota l’aixeta. És millor humitejar un drap net o bé utilitzar una brotxa per treure les restes de terra que pugui tenir.

 

  • Treure el peu dels xampinyons. (No els llencis, fes-los servir picats per exemple per a amanides).

 

  • Posar en un recipient apte per al microones, amb una mica de pebre, sal i oli. Tapar-los amb tapa de plàstic o amb film. Cuinar a màxima potència uns 5 minuts (o fins que estiguin tendres, el temps varia en funció de la mida de la peça). Si no volem cuinar al microones els podem preparar directament a la planxa.

 

  • Escalfar el trinxat seguint les instruccions del fabricant.

 

  • Amb una cullereta petita omplir els xampinyons i col·locar el cruixent de pernil de manera que tingui volum.

 

Recepta: GAN-BCN.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top