VISITA EL MUSEU DE GALETES TRIAS

Nens sense escola, pares de vacances… Vols una bona proposta per gaudir aquests dies en família? Visiteu el Museu de Galetes Trias.

 

En aquest espai es mostren les eines necessàries per convertir el blat en pa o galetes, des de la ventadora, pasteres de pagès o el forn de llenya tot passant per les més curioses màquines d’una fleca de mitjans del segle XX.

 

Mobiliari de finals del segle XIX i exposició de llibres de comptabilitat des del 1908, llibreta de 300 fórmules de pastisseria i galetes, i documents de l’avi Joaquim Trias.

 

Aquesta secció, dedicada a les galetes creades per l’avi Joaquim Trias, exposa amb detall la maquinària i els processos per elaborar cadascuna de les varietats que componen l’assortiment tradicional: les Teules, els Neulets, els Pralinets i els Crocantins.

 

També podreu gaudir d’una projecció on s’explica la història de Trias, l’evolució de l’empresa i els processos actuals.

 

Veureu la reproducció de la pastisseria original del 1908 on s’exposen els elements habituals d’una confiteria d’època, en què a més de productes alimentaris també es venien productes propis d’adroguer.

 

I finalment, la col·lecció de llaunes antigues que servien per comercialitzar les galetes i per a guardar com a obsequi o record. Aquestes llaunes han assolit, per la seva antiguitat i pels temes que tracten, un gran valor documental.

 

Podeu visitar el museu de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 15h a 19h. Caps de setmana a convenir. Contactar a través del telèfon 972 84 12 13 o l’adreça electrónica trias@triasbiscuits.com.

 

Text i fotografia: TRIASBISCUITS.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top