Gran èxit del taller de cuina d’aperitius exclusius que es preparen en 5 minuts.
El showcooking va estar dirigit per la nutricionista de Gan Nutricional que ens va explicar de forma amena i senzilla com preparar diferents receptes per ser l’enveja dels nostres convidats.
Els assistents, grans enamorats de la cuina, van passar una bona estona entre fogons, preparant i tastant les diferents receptes a Vins&Co Catalonia Gourmet.
Â
Quines receptes d’aperitius van cuinar i tastar?
- Mosset de xampinyó i Trinxat de Artesanies Carlit amb cruixent de pernil de Mas Gourmets.
- Taula d’hummus: clà ssic, de remolatxa i de pesto amb productes de Espiga Blanca i Molà de PomerÃ
- Crostini de Espiga Blanca amb formatge blau, pera i nous.
- Mini muffins d’olivada amb productes de Molà de PomerÃ.
- Mini xapata de Espiga Blanca amb porros, pernil de Mas Gourmets, ou de guatlla Liderou i espà rrecs verds.
- Cassoletes de favetes amb pernil de Mas Gourmets.
- Rotllets de albergÃnia amb salsa pesto de Molà de PomerÃ.
Amb el suport de: