ESPECTACULAR TALLER D’APERITIUS A VINS&CO CATALONIA GOURMET

Gran èxit del taller de cuina d’aperitius exclusius que es preparen en 5 minuts.

 

El showcooking va estar dirigit per la nutricionista de Gan Nutricional que ens va explicar de forma amena i senzilla com preparar diferents receptes per ser l’enveja dels nostres convidats.

 

Els assistents, grans enamorats de la cuina, van passar una bona estona entre fogons, preparant i tastant les diferents receptes a Vins&Co Catalonia Gourmet.

 

Quines receptes d’aperitius van cuinar i tastar?

 

  • Mosset de xampinyó i Trinxat de Artesanies Carlit amb cruixent de pernil de Mas Gourmets.

 

  • Taula d’hummus: clàssic, de remolatxa i de pesto amb productes de Espiga Blanca Molí de Pomerí

 

  • Crostini de Espiga Blanca amb formatge blau, pera i nous.

 

  • Mini muffins d’olivada amb productes de Molí de Pomerí.

 

  • Mini xapata de Espiga Blanca amb porros, pernil de Mas Gourmets, ou de guatlla Liderou i espàrrecs verds.

 

  • Cassoletes de favetes amb pernil de Mas Gourmets.

 

  • Rotllets de albergínia amb salsa pesto de Molí de Pomerí.

 

 

Amb el suport de:

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top