Ahir, a Vins&Co Catalonia Gourmet vam tastar les xocolates de Kongoh i els exclusius bombons d’ametlla de Mi&Cu Gourmet, amb un excel·lent maridatge de vins.
Tant l’Ignasi, propietari de xocolates Kongoh com en Josep de Mi&Cu Gourmet, ens van explicar els diferents processos d’elaboració i amb els seus coneixements vam gaudir fent un viatge sensorial al món del cacau, les ametlles, les xocolates i els diferents sabors.
Ho vam maridar tot amb diversos vins triats especialment per a l’ocasió per un dels sumillers de la botiga, i així vam gaudir encara més d’aquesta activitat tan especial.
Amb Kongoh vam tastar i maridar:
- Xocolata negra amb pètals de rosa.
- Xocolata negra amb pinya.
- Xocolata amb llet i fruits secs.
- Xocolata amb llet, sèsam i panses.
Amb Mi&Cu Gourmet vam tastar i maridar:
- Bombons d’ametlla amb gust a Te Negre Assam amb espècies.
- Cherry & Liquorice: cirera Amarena amb regalèssia.
- Marlones de xocolata i caramel amb un punt de sal.
- Bombons de te Matcha amb bergamota.
Amb el suport de: