GRAN ÈXIT DEL MARIDATGE DE VINS AMB XOCOLATES I BOMBONS

Ahir, a Vins&Co Catalonia Gourmet vam tastar les xocolates de Kongoh i els exclusius bombons d’ametlla de Mi&Cu Gourmet, amb un excel·lent maridatge de vins.

 

Tant l’Ignasi, propietari de xocolates Kongoh com en Josep de Mi&Cu Gourmet, ens van explicar els diferents processos d’elaboració i amb els seus coneixements vam gaudir fent un viatge sensorial al món del cacau, les ametlles, les xocolates i els diferents sabors.

 

Ho vam maridar tot amb diversos vins triats especialment per a l’ocasió per un dels sumillers de la botiga, i així vam gaudir encara més d’aquesta activitat tan especial.

 

Amb Kongoh vam tastar i maridar:

  • Xocolata negra amb pètals de rosa.
  • Xocolata negra amb pinya.
  • Xocolata amb llet i fruits secs.
  • Xocolata amb llet, sèsam i panses.

 

Amb Mi&Cu Gourmet vam tastar i maridar:

  • Bombons d’ametlla amb gust a Te Negre Assam amb espècies.
  • Cherry & Liquorice: cirera Amarena amb regalèssia.
  • Marlones de xocolata i caramel amb un punt de sal.
  • Bombons de te Matcha amb bergamota.

 

 

Amb el suport de:

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top