APUNTA’T AL TALLER D’APERITIUS EN 5 MINUTS

Dimecres 21 de Març, de 14h a 16h, vine al taller de cuina d’aperitius exclusius que es preparen en 5 minuts. La nutricionista Cristina Duch de Gan Nutricional ens explicarà de forma amena i senzilla com preparar 6 diferents receptes per ser la enveja dels vostres convidats.

 

Si ets un enamorat de la cuina i vols passar una bona estona entre fogons aprenent a preparar i a tastar les diferents receptes, vine a Vins&Co Catalonia Gourmet (C/ Aribau, 177 de Barcelona).

 

Prepararem:

  • Cullereta de trinxat de Artesanies Carlit amb ou de guatlla Liderou i botó d’all i oli de Molí de Pomerí.

 

  • Taula d’hummus: clàssic, de remolatxa i de pesto amb productes de Espiga Blanca i Molí de Pomerí.

 

  • Crostini de pera i nous amb productes de Espiga Blanca.

 

  • Pa de pessic d’olives negres amb pesto de tomàquet sec amb productes de Molí de Pomerí.

 

  • Crackers de porros, pernil i espàrrecs verds amb productes de Espiga Blanca i Mas Gourmets.

 

  • Montadito de formatge de cabra, melmelada i pernil amb productes de Espiga Blanca, Mas Gourmets i Fruita Blanch.

 

Preu del curs: 20€ i t’emportaràs un detall de regal.

 

Aquí pots fer la inscripció: goo.gl/s5uFCk

 

 

Amb el suport de: 

Comments (2) Write a comment

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top