HUMUS DE FUET DE VIC DE CASA RIERA ORDEIX

Avui, volem fer-te arribar aquesta espectacular recepta dels nostres amics de CASA RIERA ORDEIX. Un plat molt gourmet per autèntics sibarites!

 

Necessitaràs

  • 350 gr de cigrons
  • 2 grans d’all
  • 1 llimona
  • Pebre negre
  • Oli d’oliva
  • Pebre dolç
  • 100 gr de Fuet de Vic Casa Riera Ordeix

 

Preparació:

  • Primer, escorrerem bé els cigrons i els col·locarem en un bol o a la nostra batedora.

 

  • A continuació, hi afegirem els dos grans d’all pelats i un raig d’oli d’oliva juntament amb 50 grams de Fuet de Vic Casa Riera Ordeix, ben pelat i tallat.

 

  • Ho triturarem tot fins que deixem una crema uniforme. Una vegada tenim feta la primera crema de cigrons, hi afegirem sal i pebre, segons el gust de cadascú, i ho triturarem tot una altra vegada fins aconseguir que la crema quedi ben uniforme.

 

  • Per servir el plat, utilitzarem un got ample o un bol i afegirem uns daus dels 50 grams de Fuet de Vic que ens queda juntament amb el pebre dolç al nostre hummus.

 

  • Per acabar, hi afegirem una mica de suc de llimona per sobre i un raig d’oli d’oliva.

 

  • De forma opcional, podem afegir-hi espècies aromàtiques, com el romaní o el coriandre.

 

Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de CASA RIERA ORDEIX:

www.casarieraordeix.com

 

Recepta i fotografia: CASARIERAORDEIX.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2018. Tots els drets reservats.
Top