Avui, volem fer-te arribar aquesta espectacular recepta dels nostres amics de CASA RIERA ORDEIX. Un plat molt gourmet per autèntics sibarites!
Necessitarà s…
- 350 gr de cigrons
- 2 grans d’all
- 1 llimona
- Pebre negre
- Oli d’oliva
- Pebre dolç
- 100 gr de Fuet de Vic Casa Riera Ordeix
Preparació:
- Primer, escorrerem bé els cigrons i els col·locarem en un bol o a la nostra batedora.
- A continuació, hi afegirem els dos grans d’all pelats i un raig d’oli d’oliva juntament amb 50 grams de Fuet de Vic Casa Riera Ordeix, ben pelat i tallat.
- Ho triturarem tot fins que deixem una crema uniforme. Una vegada tenim feta la primera crema de cigrons, hi afegirem sal i pebre, segons el gust de cadascú, i ho triturarem tot una altra vegada fins aconseguir que la crema quedi ben uniforme.
- Per servir el plat, utilitzarem un got ample o un bol i afegirem uns daus dels 50 grams de Fuet de Vic que ens queda juntament amb el pebre dolç al nostre hummus.
- Per acabar, hi afegirem una mica de suc de llimona per sobre i un raig d’oli d’oliva.
- De forma opcional, podem afegir-hi espècies aromà tiques, com el romanà o el coriandre.
Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de CASA RIERA ORDEIX:
Recepta i fotografia:Â CASARIERAORDEIX.COM