ÈXIT DEL MARIDATGE DE VINS I EMBOTITS SALGOT PER CELEBRAR DIJOUS GRAS

Ahir, a Vins&Co Catalonia Gourmet, ens vam avançar a la celebració de Dijous Gras i vam gaudir d’allò més, tastant les varietats de botifarres d’ou de Embotits Salgot.

 

Començant per la d’ou, la de patata i ceba, la d’espinacs i panses, i la de bacó i ceba, acompanyades d’un dels seus productes més emblemàtics com són els llaminets (mini fuets), amb un exclusiu i excel·lent maridatge de vins.

 

Durant l’activitat, Dolors Salgot, ens va explicar els diferents processos d’elaboració i la història de la granja ecològica EL SAÜC, que pots visitar quan vulguis per gaudir d’un dia diferent al cor del Montseny. (http://salgot.com/es/ecogranja).

 

Les botifarras d’ou, les vam maridar amb diversos vins triats especialment per a l’ocasió per un dels sumillers de la botiga, i així vam poder gaudir encara més d’aquesta activitat gastronòmica tan especial.

 

 

Amb el suport de:

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top