DIP DE CARXOFES

Els amics de Delicious & Sons donen un gir mediterrani i saludable a aquest plat aperitiu tradicional i fantàstic per quan tinguis convidats.

 

El paté de Carxofes Ecològic de Delicious & Sons fa un doble treball: el de donar una textura cremosa i suau reforçant, al mateix temps, el gust de la carxofa. També afegeixen una mica de picant fumat amb salsa de chipotle, però això és opcional i depèn del gust de cadascú.

 

El seu Paté de Carxofes és ecològic, sense transgènics, sense gluten, i apte per a vegetarians i vegans.

 

Necessitaràs

  • 225 gr de cors de carxofes escorreguts i tallats a quarts
  • 2 grans d’all a meitats
  • 2 cullerades de Paté de Carxofa
  • Mostassa de Dijon
  • 2 cullerades de salsa de Chipotle
  • 1 cullerada de salsa de Worcestershire
  • 1 cullerada de julivert fresc picat
  • 2 cullerades de formatge parmesà ratllat
  • 2 cullerades de formatge mozzarella ratllat
  • 2 cullerades d’Oli d’Oliva Verge Extra

 

Preparació:

  • Preescalfar el forn a 190 ºC.

 

  • Escalfar l’oli en una paella a mig foc i saltar l’all fins que estigui daurat. Retirar l’all de la paella.

 

  • Saltar els cors de carxofes a l’oli infusionat amb l’all durant 2 minuts.

 

  • Afegir el paté de Carxofes, mostassa, salsa Chipotle i salsa Worcestershire a la paella i remenar bé.

 

  • Afegir el julivert, 1 cullerada de parmesà, el formatge mozzarella i barrejar.

 

  • Transferir a un motlle de forn i cobrir amb la resta del parmesà.

 

  • Enfornar durant 10 minuts fins que estigui daurat.

 

  • Servir calent.

 

Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs aquí:

www.deliciousandsons.com

 

Recepta i fotografia: DELICIOUSANDSONS.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2018. Tots els drets reservats.
Top