Avui, volem fer-te arribar aquesta espectacular recepta dels nostres amics de LA FAGEDA. Un plat molt gourmet per autèntics sibarites!
Necessitarà s… (per a 2 persones)
- 4 lloms de bacallÃ
- Oli d’Oliva verge
- 4 calçots
- 1 pot de melmelada de tomà quet de La Fageda
Preparació:
- Posar a punt de sal el bacallà , escórrer i posar sobre paper absorbent.
- Netejar els calçots, escaldar en aigua bullent, refredar i reservar.
- Posar en un cassó l’oli verge d’oliva i submergir els lloms de bacallà , amb oli a cobrir.
- Amb la pell mirant amunt.
- Posar a foc lent i quan comenci a fer bombolles blanques retirar del foc.
- Mentrestant, marcar en una paella el calçot.
- Muntar el plat amb un llit de melmelada de tomà quet.
- Posar a sobre el bacallà i el calçot.
Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de LA FAGEDA: www.fageda.com
Recepta i fotografia:Â FAGEDA.COM