BACALLÀ CONFITAT EN OLI D’OLIVA AMB CALÇOTS I MELMELADA DE TOMÀQUET DE LA FAGEDA

Avui, volem fer-te arribar aquesta espectacular recepta dels nostres amics de LA FAGEDA. Un plat molt gourmet per autèntics sibarites!

 

Necessitaràs (per a 2 persones)

  • 4 lloms de bacallà
  • Oli d’Oliva verge
  • 4 calçots
  • 1 pot de melmelada de tomàquet de La Fageda

 

Preparació:

  1. Posar a punt de sal el bacallà, escórrer i posar sobre paper absorbent.

 

  1. Netejar els calçots, escaldar en aigua bullent, refredar i reservar.

 

  1. Posar en un cassó l’oli verge d’oliva i submergir els lloms de bacallà, amb oli a cobrir.

 

  1. Amb la pell mirant amunt.

 

  1. Posar a foc lent i quan comenci a fer bombolles blanques retirar del foc.

 

  1. Mentrestant, marcar en una paella el calçot.

 

  1. Muntar el plat amb un llit de melmelada de tomàquet.

 

  1. Posar a sobre el bacallà i el calçot.

 

Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de LA FAGEDAwww.fageda.com

 

Recepta i fotografia: FAGEDA.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2018. Tots els drets reservats.
Top