5 ÀPATS AL DIA AMB SNACKÍSSIMO

De tots és conegut el refrany popular: “Esmorza com un rei, menja com un príncep i sopa com un captaire”. Si a més li afegim el fet de menjar 5 vegades al dia, aconseguirem mantenir el nostre cos en un equilibri perfecte.

 

Començar el dia amb un bon esmorzar ajuda a activar el cos. Ha de comptar amb 3 elements bàsics: Cereals o pa, llet o productes lactis i fruita o verdures.

 

El dinar ha de contenir un menú equilibrat amb verdures, proteïnes i postres. Si volem seguir una dieta sana els arrebossats, salses, brioixeria i pastisseria no entraran a formar part del nostre menú.

 

Igual que el dinar, el sopar es basarà en els 3 mateixos components però en menys quantitat. Proteïnes, el peix al forn o a la planxa seran el convidat estrella cada nit.

 

Per les últimes 2 ingestes diàries recomanades podem prendre per exemple una fruita, barreta de cereals o un Snackíssimo a mig matí i una mica de pa amb gall dindi, formatge o una bosseta de Snackíssimo a mitja tarda.

 

D’aquesta manera aconseguirem que el nostre metabolisme no retingui tan fàcilment els greixos, que la sensació de gana disminueixi i per tant arribem als àpats principals amb menys ansietat. Evitarem la necessitat de “picar” entre hores i aconseguirem així ingerir major nombre de nutrients.

 

Poc a poc ens acostumarem a aquests 5 àpats al dia i notarem la necessitat de portar amb nosaltres una fruita, barreta de cereals o el més pràctic, un Snackíssimo.

 

Les nostres digestions seran més fàcils i suaus, començant a sentir que l’estómac se’ns “desinfla” abans, aconseguint una sensació de benestar interior.

 

Text i fotografia: SNACKISSIMO.COM

 

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top