NOU DISSENY DEL SOFISTICAT CAVA MILESIMÉ DE JUVÉ & CAMPS

Juvé & Camps ens proposa destapar la nova ampolla del cava Milesimé en format magnum (1,5 litres) que ens acompanyarà durant qualsevol celebració, des de l’aperitiu fins al brindis de les postres.

 

Els grans formats permeten que el cava evolucioni més lent que en les ampolles de 75 cl, aconseguint així el seu màxim potencial. Milesimé es vesteix amb una nova i sofisticada etiqueta.

 

Milesimé és un cava monovarietal 100% chardonnay procedent de les vinyes d’Espiells a Sant Sadurní d’Anoia, que només s’elabora en les veremes més excepcionals. La màxima expressió i una autèntica mostra de la singularitat d’aquesta varietat forana.

 

Milesimé està dotat d’un bell color daurat que se suma als múltiples rosaris que formen finíssimes bombolles ascendents. Complex, elegant i intens en aromes, que evoquen notes de fruites carnoses, com el préssec, i altres records làctics.

 

A mesura que evolucionen aquestes essències, guanya intensitat i complexitat, distingint-se la mel, l’aranja o el pa torrat. Exuberant, amb una efervescència intensa i amable, que omple la boca d’una magnífica cremositat. Un cava persistent i aromàtic, que remarca el seu potencial i frescor en cada glop.

 

Text i fotografia: JUVEYCAMPS.COM

 

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top