TÀRTAR DE VEDELLA AMB OU ECOLÒGIC DE LIDEROU

El dia de Reis sorpèn als teus convidats amb aquesta deliciosa i senzilla recepta.

Necessitaràs… (Ingredients per a 4 persones)

  • 800 gr de vedella (crostó o entrecot)
  • 4 ous Liderou ecològics
  • 2 cebes tendres
  • 2 cullerades de tàperes
  • 1 polsim de sal
  • 1 polsim de pebre negre
  • Salsa Perrins / Tabasco


Preparació

  • Picar la carn amb l’ajuda d’un robot o pots demanar que la piquin a la carnisseria només amb una passada de màquina i amb el ganivet l’acabem de picar finament.

 

  • Assaonar amb sal i pebre.

 

  • Picar la ceba molt petita.

 

  • Barrejar la carn picada, les tàperes i la ceba amb les mans fins que quedi una massa ben homogènia.

 

  • Omplir un motlle rodó per emplatar amb la barreja obtinguda i posar damunt un rovell d’ou.

 

  • Servir amb torrades i mantega si es desitja.

 

Servir amb salsa Perrins i salsa Tabasco perquè el comensal l’amaneixi al gust.

 

Aquesta i altres receptes, les trobaràs aquí: www.liderou.com

 

Recepta: LIDEROU.COM

 

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2018. Tots els drets reservats.
Top