El dia de Reis sorpèn als teus convidats amb aquesta deliciosa i senzilla recepta.
Necessitarà s… (Ingredients per a 4 persones)
- 800 gr de vedella (crostó o entrecot)
- 4 ous Liderou ecològics
- 2 cebes tendres
- 2 cullerades de tà peres
- 1 polsim de sal
- 1 polsim de pebre negre
- Salsa Perrins / Tabasco
Preparació
- Picar la carn amb l’ajuda d’un robot o pots demanar que la piquin a la carnisseria només amb una passada de mà quina i amb el ganivet l’acabem de picar finament.
- Assaonar amb sal i pebre.
- Picar la ceba molt petita.
- Barrejar la carn picada, les tà peres i la ceba amb les mans fins que quedi una massa ben homogènia.
- Omplir un motlle rodó per emplatar amb la barreja obtinguda i posar damunt un rovell d’ou.
- Servir amb torrades i mantega si es desitja.
Servir amb salsa Perrins i salsa Tabasco perquè el comensal l’amaneixi al gust.
Aquesta i altres receptes, les trobarà s aquÃ: www.liderou.com
Recepta: LIDEROU.COM