APERITIUS DELICATESSEN AMB CODONY PER AQUEST NADAL

Els amics de Valliser, els fruits de la terra elaboren codonyat de suau textura i exquisit sabor, sense conservants ni colorants. Fidels als processos tradicionals, seleccionant les millors fruites.

 

El codony és un aliment amb el qual es poden elaborar senzilles i exquisides receptes pels àpats de Nadal. No solament ho consumim sol, sinó que és un perfecte acompanyant de les carns, formatge, amanides, dolços i salats.

 

Vols sorprendre als teus convidats amb uns aperitius delicatessen? Són realment molt vistosos, exquisits i molt fàcils de preparar.

 

Aquestes i moltes més receptes, les trobaràs aquí: www.valliser.com

 

  • Caneló de codony Valliser embolicat amb pa i pernil.

 

  • Canapè amb codony Valliser, formatge i pernil.

 

  • Gotet de codony Valliser amb formatge cremós.

Text i fotografia: VALLISER.COM

 

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2018. Tots els drets reservats.
Top