VINS&CO CATALONIA GOURMET PROTAGONISTA A L’ESPECIAL “ALIMENTACIÓ AMB QUALITAT CATALANA” DEL DIARI ARA

Aquest Nadal a Vins&Co Catalonia Gourmet oferim un assortiment de paneres i obsequis amb vi, cava i alimentació gourmet; també pots fer la teva pròpia cistella, aconsellat pels experts de la botiga.

 

Tradició, artesanía, proximitat, qualitat i els millors sabors, t’esperen en aquest racó de Barcelona tant per gaudir del millor de Catalunya, com per fer el regal perfecte.

 

Vins&Co Catalonia Gourmet arriba a Barcelona per fer les delícies dels sibarites. En aquest espai del carrer Aribau, 177, podràs trobar 400 referències de vins i caves de petita producció i una gran selecció de marques d’alimentació gourmet exclusius de Catalunya.

 

Així doncs, 200 cellers de les 12 DO catalanes que representen la diversitat vitivinícola del territori. L’espai compta amb vins naturals, ecològics, escumosos i caves, a més d’una selecció de vermuts i destil·lats excel·lents tots ells.

 

Per tal d’acompanyar de la millor manera possible a aquesta selecció de vins i caves, Vins&Co Catalonia Gourmet compta també amb una gran varietat de productes de primera qualitat com les delicioses mels del Montsec, els famosos Torrons d’Agramunt, els reconeguts embotits de Vic, els exquisits formatges del Lluçanès, els saborosos olis de Siurana o les més bones melmelades de fruita de Lleida.

Text i fotografia: DIARI ARA

 

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top