GRAN ÈXIT DEL MARIDATGE DE TORRONS I NEULES AMB VINS I CAVA

Èxit del maridatge i degustació a Vins&Co Catalonia Gourmet amb els torrons de Torrons i Mel Alemany i les neules de Sant Tirs; socis de Catalonia Gourmet.

 

Continuem amb les presentacions de productes de Catalonia Gourmet. Ahir, els assistents van tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà els processos d’elaboració dels torrons i les neules.

 

Van gaudir d’una dolça experiència tastant i maridant els torrons de Torrons i Mel Alemany, i les Neules de Sant Tirs amb excel·lents vins i un cava.

 

Torrons i Mel Alemany van presentar els seus torrons artesanals, premiats amb els Great Taste Awards (considerats els Oscars de la Gastronomia) i també la sèrie limitada d’ART I TORRÓ de la seva col·lecció inspirada en els sons del Montsec.

 

Tampoc podien faltar les neules artesanes de Sant Tirs, un dels dolços més típics del Nadal amb mantega del Cadí, xocolata Valrhona, les noves neules amb xocolata belga i la seva gamma sense gluten.

 

Ho van maridar amb l’excel·lent vi de Serras del Priorat de Clos Figueras i el cava Reserva de la Familía de Juvé & Camps, triats per a l’ocasió per un dels sumillers de la botiga, per gaudir encara més d’aquesta dolça i nadalenca experiència gourmet.

 

 

Amb el suport de: 

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top