REGALA NOVES EXPERIÈNCIES AMB ELS LOTS DE NADAL SALATS DE CATALONIA GOURMET

Des de Catalonia Gourmet Market et volem oferir el bo i millor dels productes catalans, per poder sorprendre aquest Nadal a amics i familiars o com a mostra d’agraïment a clients i proveïdors.

 

Regalar gastronomia de qualitat s’està convertint cada vegada més en un regal de prestigi, útil i elegant que la gent valora i pot gaudir amb la resta de la seva família. Fer-ho amb Catalonia Gourmet Market, a més, aporta el valor afegit que tots els productes són d’aquí, de qualitat i d’elaboració artesana.

 

Al nostre apartat de Lots de Nadal trobareu dues noves propostes salades de regals gastronòmics gourmet, originals i de qualitat. Aquest any hem elaborat el Lot Dit i Fet Gourmet i el Lot Trilogia Osona Gourmet.

 

Si estàs interessat en adquirir qualsevol d’aquests dos lots salats o en obtenir més informació, si us plau contacta amb comercial@erredevic.com i ens posarem en contacte amb tu per a fer la comanda o per donar-te més detalls sobre els lots.

 

Lot Dit i Fet Gourmet

En aquest Lot oferim un magret d’Ànec a talls de Artesanies Carlit, llaminets de Embotits Salgot, “Picos” de pa de Espiga Blanca, llescat de pernil cuit amb tòfona de Erre de Vic i una llonganissa extra a talls de Casa Riera Ordeix.

En aquest link trobaràs tota la informació:

http://cataloniagourmetmarket.cat/home/56-dit-i-fet-gourmet

Lot Trilogia Osona Gourmet

Aquest Lot conté un formatge de Cabra “Cremós” de Formatges Betara, Pernil cuit amb Tòfona de Erre de Vic i una llonganissa extra de Casa Riera Ordeix.

En aquest link trobaràs tota la informació:

http://cataloniagourmetmarket.cat/home/57-triologia-osona-gourmet

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top