VINE AL MARIDATGE DE TORRONS I NEULES AMB VINS

Dimecres, 13 de Desembre a les 19:30h, vine a conèixer el procés d’elaboració dels torrons i les neules. Ara que s’apropa el Nadal, viu una dolça experiència gourmet tastant i maridant els Torrons i Mel Alemany, i les Neules de Sant Tirs amb excel·lents vins a Vins&Co Catalonia Gourmet (C/ Aribau, 177 de Barcelona).

 

Els amics de Torrons i Mel Alemany presentaran els seus torrons artesanals, premiats amb els Great Taste Awards (considerats els Oscars de la Gastronomia) i tindràs el privilegi de tastar la sèrie limitada d’ART I TORRÓ de la seva col·lecció inspirada en els sons del Montsec.

 

També tastaràs les neules artesanes de Sant Tirs, un dels dolços més típics del Nadal (mantega, xocolata blanca i negra) amb mantega del Cadí, xocolata Valrhona, les noves neules amb xocolata belga i la seva gamma sense gluten.

 

Ho maridarem amb diversos vins triats especialment per a l’ocasió per un dels sumillers de la botiga, per gaudir encara més d’aquesta dolça experiència gourmet.

 

Preu del maridatge: 10€ i t’emportaràs Torrons i Neules per al Nadal.

 

Aquí pots fer la inscripció: goo.gl/nwsUKP

 

Amb el suport de: 

 

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top