Gran èxit del taller de cuina amb tast de Liderou; socis de Catalonia Gourmet i productors d’ous de la màxima frescor i qualitat.
El showcooking va estar dirigit per Cristina Duch de Gan Nutricional i la directora de Liderou, Dolors Callís, que ens va explicar la versatilitat dels ous a la cuina.
Els assistents, grans enamorats de la cuina, van passar una bona estona entre fogons, cuinant, maridant i tastant 3 excel·lents receptes a Vins&Co Catalonia Gourmet.
Quines receptes van cuinar i tastar?
De Primer…
- Llit de verduretes i ou Poché de Liderou amb pernil de glà.
De Segon…
- Tàrtar de vedella i ou ecològic Liderou sobre un llit de torradetes.
De Postres…
- Flam d’ou Liderou i nous.
Tot maridat amb diferents vins triats especialment per a l’ocasió per un dels sumillers de la botiga, que va fer gaudir encara més les diferents combinacions gastronòmiques que van preparar.
Amb el suport de: