VINS&CO CATALONIA GOURMET PROTAGONISTA AL “QUÈ FEM” DE LA VANGUARDIA

El Suplement “Què fem” de La Vanguardia es fa ressò del nou espai per als gurmets. A Vins&Co Catalonia Gourmet trobaràs més de 400 referències de vins i caves, i marques d’alimentació gurmet.

 

Vins&Co Catalonia Gourmet és el nou espai del vi i del gurmet català a Barcelona. Estem situats al carrer Aribau, 177 (entre els carrers de Londres i Paris), oferim més de 400 referències de vins i caves de petita producció i una àmplia selecció de marques d’alimentació gurmet exclusivament del territori.

 

Vins naturals, ecològics, vins escumosos i caves, varietals autòctons i recuperats, vermuts i destil·lats, de tots els nivells de preus.

 

I per maridar amb aquests vins i caves què millor que els millors formatges, embotits, xocolates, etc. de Catalunya.

 

Tradició, artesania, proximitat i qualitat s’uneixen en aquest ventall de productes vinguts de tots els racons del país.

 

Aquí hi trobaràs la mel del Montsec, els Torrons d’Agramunt, els embotits de Vic, els formatges del Lluçanès, els olis de Siurana i les melmelades de fruita de Lleida, entre d’altres. Productes que representen el bo i millor de casa nostra, que estan a l’origen de la nostra gastronomia i que ens porten a la boca un bocí del nostre territori. Tot un rebost gurmet on perdre’t gaudint de tots els sabors de Catalunya.

 

Aquest és un espai únic a Barcelona, per l’amplitud i l’especialització, amb la major presentació de vins i caves catalans que existeix, i per l’oferta de propostes d’activitats que s’hi troben. Cada setmana es fan sessions de tast, presentacions de cellers i d’elaboradors de productes alimentació, cursos sobre la cultura del vi i xocolates, vins i formatges, etc.

 

Aquest Nadal, ofereix un assortiment de paneres i obsequis amb vi, cava i alimentació gurmet diferents i personalitzats. Pots venir a fer una cistella deixant-te aconsellar pels experts de la botiga i segons els vostres gustos i destijos.

Text i fotografia: SUPLEMENT “QUÈ FEM” DE LA VANGUARDIA

 

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top