TROBADA AMB PREMSA DIGITAL AL TALLER DE LOTS DE NADAL DE VINS&CO CATALONIA GOURMET

Des de Catalonia Gourmet hem convidat a diferents representants de la premsa digital a viure un taller de decoració de Lots de Nadal a Vins&Co Catalonia Gourmet; el nou Espai del Vi i del Gourmet Català, ubicat al C/ Aribau, 177 de Barcelona.

 

De la mà de Cristina Llevat, gran experta en estilisme, escaparatisme i decoració, els influencers han gaudit creant i decorant els seus propis lots de Nadal, amb les eines i els consells necessaris que han anat aprenent durant el taller, per després omplir-lo al seu gust amb diferents productes del rebost de Catalonia Gourmet.

 

Els hem explicat la unió de Vins&Co i Catalonia Gourmet per crear un espai botiga i showroom on donar a conèixer més de 400 referències de vins i caves de petita i mitjana producció, a més de 30 marques d’alimentació gurmet de Catalunya.

 

A l’espai es pot comprar amb l’assessorament d’experts, degustar, participar en tallers i sessions de maridatge, sempre al voltant dels productes de Catalonia Gourmet.

 

L’objectiu és que la botiga es converteixi en un punt de referència per als consumidors que busquen el producte gastronòmic de qualitat català.

 

Amb el suport de: 

 

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top