Dimarts 28 de novembre, de 14h a 16h, vine al taller de cuina de Liderou amb tast de vins; productors d’ous de la mà xima frescor i qualitat, amb la nutricionista Cristina Duch de Gan Nutricional i la directora de Liderou, Dolors CallÃs, que parlarà sobre la versatilitat dels ous a la cuina.
Si ets un enamorat de la cuina, vols passar una bona estona entre fogons, aprenent a cuinar, a maridar i a tastar noves receptes, vine a Vins&Co Catalonia Gourmet (C/ Aribau, 177 de Barcelona).
Cuinarem i tastarem 3 exquisides receptes amb els ous de Liderou i ho maridarem amb vins triats especialment per a l’ocasió per un dels sumillers de la botiga, i aixà gaudirem més amb les diferents combinacions gastronòmiques que ens prepararan.
Quines receptes cuinarem i tastarem?
De Primer…
- Llit de verduretes i ou Poché de Liderou amb pernil de glà .
De Segon…
- Tà rtar de vedella i ou ecològic Liderou sobre un llit de torradetes.
De Postres…
- Flam d’ou Liderou i nous.
Preu de l’activitat: 20€ i t’emportarà s un accessori de Lékué i 6 ous ecològics de Liderou.
Aquà pots fer la inscripció: goo.gl/bmQWL2
Amb el suport de:Â
vull apunntarme amb una amiga al taller de cuina Liderou del 28 de novembre. Els nostres noms son: Isabel Joly i Ana Alcover