ACCIÓ DE GRÀCIES ESTIL DELICIOUS & SONS

Delicious & Sons està format per una gran família de productes ètics de gran sabor i autenticitat. Productes ecològics, sense gluten ni trangènics, vegans i vegetarians. Pots trobar salses, condiments, patés, olivades, oli i vinagre.

 

Són socis de Catalonia Gourmet i tenen un blog molt interessant on podràs trobar tot tipus d’informació sobre els seus productes i molt més.

 

Avui ens parlen de la tradició del Thanksgiving (Dia d’Acció de Gràcies).  Que tant els hi agrada celebrar als amics de Delicious & Sons.

 

La història diu que tot va començar un dia per donar gràcies per la collita de l’any anterior. I és que cada vegada reflexionem més sobre l’agraïment. Cal inculcar l’agraïment als nostres petits. Una cosa tan senzilla que sens dubte ajuda a sentir-nos definitivament millor.

 

Aquests àpats de Thanksgiving són senzills i deliciosos, estan cridats a unir i a gaudir de la companyia amb distensió i alegria. Per això és important escollir bé amb qui ho compartim any rere any.

 

Des de Delicious & Sons ens animen a cuinar els plats tradicionals que han elaborat a Nova York des de sempre, però amb un toc “Delicious & Sons”, per així posar l’espurna a aquesta bonica tradició.

 

A més, com la seva família i amics són de tot arreu i tenen diferents opcions i dietes alimentàries, han inclòs plats vegans, que són tots menys el gall dindi, que han substituit per tofu per a aquells que ho desitgin i pastissos sense gluten i sense sucre, per que tothom pugui gaudir amb llibertat.

 

I si vols comprar els productes de la seva marca que han utilitzat per a les receptes del día d’Acció de Gràcies, només has d’introduir el codi deliciousthanksgiving i així gaudir d’un 20% de descompte en les compres realitzades a través del seu web. Vàlid fins el 25 de Novembre 2017.

 

En aquest link trobaràs el menú que han preparat pel dinar del Dia d’Acció de Gràcies: goo.gl/wJHqY9

 

Text i fotografia: DELICIOUSANDSONS.COM

 

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top