TOT UN PAÍS EN UN SOL ESPAI

A Vins&CO Catalonia Gourmet trobaràs la gamma més àmplia de vins i caves catalans i una selecció de productes gurmet del país, amb una relació i un contacte directe amb els elaboradors i amb el bo i millor dels productes de la nostra terra.

 

Unes 250 referències de 35 marques diferents de productes gurmet catalans (embotits, formatge, iogurts, ous, melmelada, xocolata, patates, fruita seca, aigües, galetes, mel, coques, snacks de pa, torró, oli i una gran varietat de salses) i unes 400 referències vinícoles de 200 cellers de petita producció del país.

 

Aquesta oferta immensa ara es troba reunida en un sol espai, a Barcelona a Vins&Co Catalonia Gourmet (C/ Aribau, 177).

 

Aquest establiment és fruit de la col·laboració del Clúster Gourmet de Catalunya amb Vins&Co; la botiga amb una representació més extensa de cellers i vins del país. Un espai comú on poder comprar, aconsellats per venedors experts, degustar, fer tallers i sessions de maridatges entre l’àmplia selección de propostes gurmet.

 

Un punt de referència

L’objectiu del projecte és que la botiga es converteixi en un punt de referència del producte i la gastronomia catalana a la ciutat. Sempre amb una relació i un contacte directe amb els elaboradors i amb un vessant divulgatiu dels productes de la terra.

 

Text i fotografia: CUINA.CAT

 

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top