El proper dimarts 21 de Novembre, de 19:30h a 21h, vine a conèixer els productes i els processos d’elaboració dels Formatges Betara d’Olost de Lluçanès i els Embotits Salgot d’Aiguafreda.
Et proposem una nova experiència gastronòmica a l’Espai del Vi i del Gourmet Català de Vins&Co Catalonia Gourmet (C/ Aribau, 177 de Barcelona).
Farem un tast selecta amb 3 excel·lents formatges com són el formatge de cabra ecològic artesà, el formatge de vaca tipus Pirineu artesà i el d’ovella madurat; tots ells de Formatges Betara (els formatges més premiats de Catalunya).
I amb els bons embotits de Salgot (fent embotits des del 1928) farem un tast variat de llaminets de fuet, llardons, sumaia i llonganissa.
Amb els seus coneixements farem un viatge sensorial al món dels formatges i dels embotits a través dels seus diferents sabors.
Com sempre, ho maridarem amb diversos vins triats especialment per a l’ocasió per un dels sumillers de la botiga, i així gaudir encara més amb les diferents combinacions gastronòmiques que ens prepararan.
Preu de l’activitat: 15€ i t’emportaràs l’equivalent en producte de regal.
Aquí pots fer la inscripció: goo.gl/C8aDXH
Amb el suport de: