VINE A CONÈIXER ELS PROCESSOS D’ELABORACIÓ DE FORMATGES BETARA I EMBOTITS SALGOT

El proper dimarts 21 de Novembre, de 19:30h a 21h, vine a conèixer els productes i els processos d’elaboració dels Formatges Betara d’Olost de Lluçanès i els Embotits Salgot d’Aiguafreda.

 

Et proposem una nova experiència gastronòmica a l’Espai del Vi i del Gourmet Català de Vins&Co Catalonia Gourmet (C/ Aribau, 177 de Barcelona).

 

Farem un tast selecta amb 3 excel·lents formatges com són el formatge de cabra ecològic artesà, el formatge de vaca tipus Pirineu artesà i el d’ovella madurat; tots ells de Formatges Betara (els formatges més premiats de Catalunya).

 

I amb els bons embotits de Salgot (fent embotits des del 1928) farem un tast variat de llaminets de fuet, llardons, sumaia i llonganissa.

 

Amb els seus coneixements farem un viatge sensorial al món dels formatges i dels embotits a través dels seus diferents sabors.

 

Com sempre, ho maridarem amb diversos vins triats especialment per a l’ocasió per un dels sumillers de la botiga, i així gaudir encara més amb les diferents combinacions gastronòmiques que ens prepararan.

 

Preu de l’activitat: 15€ i t’emportaràs l’equivalent en producte de regal.

 

Aquí pots fer la inscripció:  goo.gl/C8aDXH

 

 

Amb el suport de:

 

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top