REGALA EXPERIÈNCIES SENSORIALS AMB ELS LOTS DE NADAL DE CATALONIA GOURMET

Arriben, un any més, aquestes dates tan assenyalades i des de Catalonia Gourmet Market et volem oferir el bo i millor dels productes catalans, per poder sorprendre amics i familiars o com a mostra d’agraïment a clients i proveïdors.

 

Regalar gastronomia de qualitat s’està convertint cada vegada més en un regal de prestigi, útil i elegant que la gent valora i pot gaudir amb la resta de la seva família. Fer-ho amb Catalonia Gourmet Market, a més, aporta el valor afegit que tots els productes són d’aquí, de qualitat i d’elaboració artesana.

 

Al nostre apartat de Lots de Nadal trobareu 3 propostes dolces de regals gastronòmics originals i de qualitat. Aquest any hem elaborat el Lot Gourmet Dolç Artesà, el Lot Gourmet Dolç de Nadal i el Lot Gourmet Dolç Tradicional.

 

Si estàs interessat en adquirir qualsevol d’aquests lots o en obtenir més informació, si us plau contacta amb info@micugourmet.com i ens posarem en contacte amb tu per a formalitzar la comanda o per donar-te més detalls sobre els lots.

 

Lot Gourmet Dolç Artesà

En aquest Lot oferim Torrons artesans excellence i coautor de Torrons Vicens, ametlles amb praline i cacau en pols i bombons de te vermell de Mi&Cu Gourmet, i una estrella de Nadal de xocolata decorada amb gerds i fruits secs de Kongoh.

En aquest link trobaràs tota la informació:

http://cataloniagourmetmarket.cat/home/53-lot-gourmet-dolc-artesa

 

Lot Gourmet Dolç de Nadal

Aquest Lot conté un Panettone de xocolata de Espiga Blanca amb torró artesà de Torrons Vicens, ametlles amb praline i cacau en pols i bombons de te vermell de Mi&Cu Gourmet, i una estrella de Nadal de xocolata decorada amb gerds i fruits secs de Kongoh.

En aquest link trobaràs tota la informació:

http://cataloniagourmetmarket.cat/home/54-lot-gourmet-dolc-de-nadal

 

Lot Gourmet Dolç Tradicional

En aquest Lot trobaràs les Neules tradicionals de Espiga Blanca amb torró artesà de Torrons Vicens, ametlles amb praline i cacau en pols i bombons de te vermell de Mi&Cu Gourmet, i una estrella de Nadal de xocolata decorada amb gerds i fruits secs de Kongoh.

En aquest link trobaràs tota la informació:

http://cataloniagourmetmarket.cat/home/55-lot-gourmet-dolc-tradicional

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top