GRAN ÈXIT DEL MARIDATGE I DEGUSTACIÓ DE XOCOLATES KONGOH, ESPIGA BLANCA I FRUITA BLANCH

Èxit del maridatge i degustació de xocolates Kongoh al nou Espai del Vi i del Gourmet Català de Vins & Co Catalonia Gourmet al carrer Aribau, 177 de Barcelona. Amb la col·laboració de les melmelades 100% naturals de Fruita Blanch i l’excel·lent pa de xapata de Espiga Blanca; tots ells socis de Catalonia Gourmet.

 

Aquesta és la segona de les moltes activitats que farem dels productes de Catalonia Gourmet, on et proposem experiències diferents.

 

Ahir ens va visitar l’Ignasi, propietari de Xocolates Kongoh. Amb els seus coneixements i la seva experiència vam fer un viatge sensorial al món del cacao, les xocolates i els diferents sabors.

 

Vam elaborar 5 tapes gourmets combinant les xocolates Kongoh amb el pa de xapata i les melmelades, i ho vam maridar amb 3 vins escollits per a la ocasió per un dels sumillers de la botiga. Aquestes són:

 

  • Tapa gourmet amb làmina de xocolata amb llet amb sèsam, mini xapata de panses i nous de Espiga Blanca i melmelada de figues de Fruita Blanch.

 

  • Tapa gourmet amb làmina de xocolata amb llet amb canyella, mini xapata de panses i nous de Espiga Blanca i melmelada de figues de Fruita Blanch maridat amb una bona copa de cava.

 

  • Tapa gourmet amb làmina de xocolata negra amb gerds i mini xapata de Espiga Blanca.

 

  • Tapa gourmet amb làmina de xocolata negra amb sal, mini xapata de Espiga Blanca i melmelada de tomàquet de Fruita Blanch maridat amb una bona copa de vi negre.

 

  • Tapa gourmet amb làmina de xocolata negra amb chili maridat amb un vi dolç.

 

Amb el suport de: 

 

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top